remedial teaching online komt vanuit Twente naar je toe
webcam voor online remedial teaching in Twente
Metis in Borne maakt gebruik van videobellen met beveildigde verbinding

Nu ONLINE rt-lessen 1e les gratis

online training WISCAT
rekenenvoordepabo.nl

Online remedial teaching

Remedial teaching op afstand (online)

Online remedial teaching is een goede oplossing wanneer je geen tijd hebt om naar een praktijk te komen voor begeleiding. Remedial teaching op afstand is ook geschikt wanneer er geen remedial teacher bij jou in de buurt is. En nu mag je vanwege de corona-crisis ook niet persoonlijk naar een remedial teacher toe. Gelukkig bestaat er nu de mogelijkheid om online remedial teaching te volgen bij Metis. Met online remedial teaching komt Metis naar jou toe. Voor veel leerlingen is hulp op afstand met videoballen nog nieuw. Daarom is de eerste les gratis.

Bijna alle vormen van hulp kunnen online gegeven worden. Denk aan begeleiding bij leren lezen, spelling en  rekenen. Maar ook veel vormen van onderzoek zijn mogelijk. Zoals testen van het leesniveau, bepalen van eventuele voorsprong bij rekenen voor kinderen die hoogbegaafd zijn. Het in kaart brengen van de sociaal-emotionele ontwikkeling is ook online mogelijk.

Online remedial teaching bij Metis, is les op afstand, maar wel persoonlijk en altijd professioneel en op de leerling afgestemd.

Wat heb je nodig voor online remedial teaching

De begeleiding op afstand gaat door middel van videobellen. Metis gebruikt hiervoor ClickDoc videoconsult. Met Clickdoc komt een beveiligde verbinding tot stand.

Als leerling heb je nodig: laptop, tablet/iPad of smartphone met camera en microfoon.

Metis stuurt jou een sms als je met je smartphone wilt werken of een e-mailbericht als je je laptop of tablet/iPad wilt gebruiken. Je hoeft zelf geen programma voor het videobellen te installeren.

Succesvol met online rt

Metis kenmerkt zich in de begeleiding door ervarend leren. Dit ervarend leren kan ook online. Bij de begeleiding kunnen tijdens de instructie dezelfde materialen ingezet worden als tijdens de face-to-face lessen. Bij de verwerking door de leerling worden mterialen en middelen gebruikt die iedereen wel in huis heeft, zoals papier, schaar en lijm.

Remedial teaching online stemt zich af op jouw lesstof. Zorgen dat jij verder kunt met de opdrachten van school, is het doel.

Tijdens de begeleiding kan, naast je eigen lesstof, ook gebruik gemaakt worden van online programma’s:  Gynzy, Rekensprint, HYboek en vele andere. Genoeg oefenstof om zelf thuis extra aan de slag te gaan met de lesstof.

Online training WISCAT rekentoets PABO

Aangemeld voor de PABO? Super, dan ben je verzekers van een baan over 4 jaar. Weet je ook zeker of je gaat slagen voor de rekentoets?

Start nu een online training op maat. Maak kennis met de persoonlijke en duidelijke begeleiding van Metis. De eerste les is vrijblijvend en gratis.

Metis werkt vanuit kennis naar toepassen. Deze manier van werken sluit aan bij de visie van de Stichting Goed Rekenonderwijs

Scroll naar top