tarieven

Metis werkt op dit moment alleen ONLINE

leesboeken kast

Tarieven

Intake

Een intakegesprek is gratis en kan telefonisch of in de praktijk van Metis plaatsvinden.
Adviesgesprek

Het tarief voor een adviesgesprek is €45,- per uur.

Inventarisatie

Een inventarisatie bestaat uit 3 lessen, waarin problemen en mogelijkheden onderzocht worden. De resultaten en adviezen worden middels een schriftelijk verslag tijdens een adviesgesprek besproken. Het tarief hiervoor is €125,- plus eventuele bijkomende kosten.

Indien er informatie uit eerdere onderzoeken of begeleiding in de inventarisatie verwerkt moet worden, zijn de extra kosten €50,-.

Voor tests worden afnamekosten als bijkomende kosten in rekening gebracht. Wanneer de kosten daarvan hoger uitvallen dan €75,- wordt vooraf overlegd.

Remedial teaching en Rekenlessen VO

Deze lessen kosten per les van 3 kwartier en voorbereidingstijd zijn €45,-
Een 5 lessen-kaart kost €200,- en dient vooruit betaald te worden.

Studievaardigheid

De kosten zijn per les van 3 kwartier en bedragen €33,75.
Bij deze lessen brengt de leerling zelf zijn werkmateriaal of vragen mee en is er geen voorbereiding door Metis.
Een 5 lessen-kaart kost € 150,- en dient vooruit betaald te worden.

Intelligentieonderzoek

Het intelligentieonderzoek wordt afgestemd op de vraagstelling. De kosten voor het onderzoek kunnen daarom sterk variëren. Neem vrijblijvend contact op met Metis om de mogelijkheden en wensen door te nemen. De kosten zijn inclusief uitgebreid verslag, intake- en adviesgesprek.
Metis werkt voor intelligentieonderzoek samen met kinderpsychologenpraktijk Eigen Vleugels. Voor informatie over intelligentieonderzoek kunt u met Eigen Vleugels contact opnemen: www.kinderpsycholoog-twente.nl

Dyslexieonderzoek

De kosten voor een compleet dyslexieonderzoek zijn €900,-. Wanneer er, maximaal twee jaar geleden, al een intelligentieonderzoek is gedaan, zijn de kosten €535,-. De kosten zijn inclusief uitgebreid verslag, intake- en adviesgesprek.
Scroll naar top